Dezvoltare profesională

Prioritatea noastră este să găsești la noi un loc potrivit pentru studiu și reușirea la facultate. De aceea oferim o bibliotecă și un mediu curat și organizat. Conviețuirea cu studente din diferite facultăți ajută la descoperirea unui mare orizont. Pentru o dezvoltare completă, la Timona ai la dispoziție sfătuirea profesioniștilor care se ocupă de cămin.

Voluntariat

Timona te încurajează să oferi din timpul tău celor care au nevoie, prin diferite proiecte de voluntariat: vizită lunară la un cămin de bătrâni, proiect de Crăciun pentru copii, un proiect social în fiecare vară, etc.

Activități culturale

Fiindcă știm că formarea ta profesională merge mai departe de cursuri și lecții, Campusul organizează diferite activități pentru îmbogățirea ta ca persoană: conferințe, workshop-uri, vizite culturale, călătorii în străinătate…

Activități spirituale

Dacă dorești, la noi vei avea șansa să primești formare spirituală. Avem o capelă catolică, deschisă tuturor, cu liturghie zilnică, ocazie de spovadă, meditație săptămânală și cursuri de doctrină. Toate acestea sunt încredințate Prelaturii Opus Dei, care încurajează oamenii să descopere sfințirea în viața de zi cu zi. La Timona, asta înseamnă să-i dam studiului un sens mai adânc și să găsim bogăția credinței.